fbpx

Een lichaam dat zelfvertrouwen uitstraalt.

Ik help ambitieuze vrouwen aan een strakker lichaam, meer zelfvertrouwen en een happy life.

hier mag je mij aan houden

Geen regels, geen beperkingen

Hier geen moeilijke diëten waarin je alles moet wegen of meten en jezelf van alles moet ontzeggen.

Een plan dat past bij jouw leven

Geen “one size fits all”maaltijd plan maar een strategisch, uitvoerbaar plan dat past bij jouw lifestyle  

Krijg de support die jij verdient

Ik geef je de accountability, de richting en de support zodat jij on track blijft, wat er ook gebeurt.

dit nooit meer

 
Je bent hier waarschijnlijk omdat je in het verleden al meerdere dieet en workout programma’s hebt geprobeerd en je bent erachter gekomen dat het gewoon niet werkt voor jou op de lange termijn.
 
In plaats van de “alles of niets” aanpak, gebruik ik een duurzame, praktijk gerichte benadering om stap voor stap gezonde gewoontes in je leven te integreren.
 
Het resultaat? Je gaat eindelijk het gewicht en die centimeters verliezen waar je al die tijd al mee worstelt. 
Je krijgt meer energie dan ooit te voren, je krijgt weer een sterk en fit lichaam waardoor je een beter zelfbeeld krijgt en weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

aan de slag

Gratis test

Ontdek aan de hand van 12 vragen waarom jij nog niet het gewicht hebt dat je altijd al had willen hebben. En ik vertel je direct hoe je dat wel gaat bereiken

Jouw lifestyle scan

Ontdek binnen 40 minuten waar jouw knelpunten liggen en samen kijken we naar hoe jij weer de controle gaat pakken over jouw lifestyle.

Kennismakingsgesprek

Voordat wij gaan samenwerken is het slim om eerst even uitgebreid kennis te maken zodat we het maximale uit onze samenwerking gaan halen.

Wesley heeft me gecoacht naar een fitte ondernemer.

Het zijn drukke tijden binnen Turn Business Improvement. Lange werkdagen en daardoor minder tijd voor sporten…wat resulteerde in minder energie. Wesley heeft met zijn ProCoach programma een duidelijke visie op lifestyle, voeding en beweging. 

Wesley heeft me gecoacht naar een fitte ondernemer. Dat betekende echt keuzes maken en tijd vrij maken! Zoals Wesley zegt, ondernemen is topsport en daar hoort een fitte ondernemer bij….ik heb meer energie, herken mijn valkuilen en voel me echt fitter!

Anna Schouten

Co-owner | Trainer | Consultant | Sustainability expert | Unleashing Potential @ Turn Business Improvement

okay...concreet

wat betekenT dit voor jou

About
Me

Mijn missie is om zoveel mogelijk ambitieuze vrouwen betere en bewustere keuzes te leren maken, zodat jij je goed voelt, met als gevolg dat jij gelukkiger en vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Nice to meet! 

Dit is wat doe, dit is hoe ik leef en ik heb mijn professionele leven gewijd aan het helpen van ambitieuze vrouwen zoals jij om fitter, sterker en gezonder te worden dan ooit.  Welke obstakels we ook gaan tegenkomen, ik ga je helpen ze te overwinnen. Je staat er niet meer alleen voor, wij doen het samen. Wat er ook gebeurt.
 

Geef mij 1 jaar en jij krijgt jouw beste shape ooit.

Normaal zou ik zeggen dat je anders je geld terug krijgt mocht het niet lukken binnen dat jaar. Maar ja en dan? Dan heb jij je geld terug maar nog steeds niet de resultaten die je had willen hebben. Toch?

Dus laat ik het eens anders doen.

Als jij een jaar met mij samenwerkt en precies doet wat ik zeg, weet ik zeker dat je het haalt en anders gaan we op mijn kosten net zolang door totdat jij het wel hebt gehaald. Daar mag je mij aan houden. 

Hij is het cadeau wat je jezelf al veel eerder had willen geven!

Kijk, je kunt blijven denken ‘volgende week ga ik sporten’, maar hoe vaak komt het er dan echt van? Ik vond het lastig om toe te geven, maar alleen kreeg ik mijzelf niet in beweging. Wesley is mijn spreekwoordelijke stok achter de deur. Nu ik een aantal maanden samen met hem samenwerk, kan ik zeggen dat hij de investering zeker waard is! Hij is een creatieve personal trainer, geen sessie is hetzelfde. Hij is ook een fijne coach op het gebied van voeding en leert je de dingen te eten die daadwerkelijk goed voor je lijf zijn. De kilo’s die er in de afgelopen jaren waren bijgekomen, verdwenen redelijk gemakkelijk. Ik voel me beter, energieker en meer in balans. Als je werk veel van je vraagt – en dat doet het bij veel zelfstandig ondernemers – is een personal coach zoals Wesley geen overbodige luxe. Hij is het cadeau wat je jezelf al veel eerder had willen geven!

Jennifer Ras

Communicatieadviseur met passie voor het vak | Advies, implementatie, uitvoering, training, projectmanagement

Mooie mensen waar ik mee werk

Madelene Spaan

&entrepreneur, &speaker, &blindspotremover

Martine Teeselink

Outdo

Yvette Vis

Interim Rayon manager Diabetescare @novo Nordisk

Marieke van Asch

Artist

© Copyright 2020 | Wesley Boer | Algemene voorwaardenPrivacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden