fbpx

Boxercise

Geen fysiek contact, maximale resultaten

Wat is Boxercise?

Boxercise is een spannende en energieke vorm van lichaamsbeweging die de krachtige elementen van boksen combineert met de voordelen van een full-body workout.

Deze populaire trainingsmethode trekt steeds meer mensen aan vanwege de unieke voordelen en opwindende ervaring die het biedt.

Boxercise is geschikt voor alle fitness niveaus, van beginners tot ervaren atleten, en het biedt een geweldige manier om zowel fysiek als mentaal in vorm te blijven.


Boxercise, boksfit, boks pads training
Boxercise

De voordelen van Boxercise

Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: Boxercise is een intense workout die je hartslag verhoogt en je uithoudingsvermogen verbetert. Het bevordert een gezonde bloedsomloop en versterkt je hartspier, wat resulteert in een betere algehele cardiovasculaire gezondheid.

Vetverbranding en gewichtsverlies: Deze dynamische workout helpt bij het verbranden van calorieën en overtollig vet, waardoor je je gewichtsverliesdoelen kunt bereiken en behouden. Boxercise versnelt je stofwisseling en stimuleert vetverbranding, zelfs na de training.

Verhoogde kracht en spieropbouw: Door de combinatie van boksen en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, helpt Boxercise bij het opbouwen van kracht en het versterken van verschillende spiergroepen in je lichaam. Je zult merken dat je na regelmatige training sterker wordt.

Stressvermindering: Boksen is een uitstekende manier om stress en spanning te verminderen. Het slaan op bokszakken en het uitvoeren van boksbewegingen kan een bevrijdend en therapeutisch effect hebben, waardoor je je na elke training energieker en rustiger voelt.

Verbeterde coördinatie en reactievermogen: Boxercise vereist precisie, timing en coördinatie van bewegingen. Door te oefenen met bokstechnieken, zul je je coördinatie en reactievermogen aanzienlijk verbeteren.

Zelfverdediging: Naast het verbeteren van je fysieke fitheid, biedt Boxercise ook basistechnieken voor zelfverdediging. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen en vertrouwen kunt krijgen in je eigen capaciteiten.Waarom kiezen voor onze Boxercise training?

Perfecte work-out met boksen op pads: Beleef de opwinding van boksen zonder fysiek contact, waarbij je stoten op pads uitvoert voor een geweldige full-body workout.

Wereldwijd nr. 1 boks-/fitness training: Boxercise is een internationaal beproefde en erkende trainingsmethode die de wereld heeft veroverd.

Geen fysiek contact, kleine groepen: Geen zorgen over blessures – bij Boxercise train je zonder fysiek contact in kleine, motiverende groepen.

Verbetert conditie, kracht en snelheid: Boxercise is dé manier om je conditie, kracht en snelheid naar een hoger niveau te tillen.

Stressverlagend en afwisselend: Sla stress weg terwijl je je lichaam uitdaagt met gevarieerde en stimulerende workouts.

Toegankelijk voor iedereen en elk niveau: Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Boxercise is geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus.

boxercise, wesley Boer, boksen, boks pads training

Klantverhalen & Resultaten

"Ik heb meer energie, herken mijn valkuilen en voel me echt fitter!"

Het zijn drukke tijden binnen Turn Business Improvement. Lange werkdagen en daardoor minder tijd voor sporten, wat resulteerde in minder energie.

Wesley heeft met zijn programma een duidelijke visie op ondernemerschap, voeding en beweging. In drie maanden tijd heeft Wesley me gecoacht naar een fitte ondernemer. 

Dat betekende echt keuzes maken en tijd vrij maken! Zoals Wesley zegt, ondernemen is topsport en daar hoort een fitte ondernemer bij….ik heb meer energie, herken mijn valkuilen en voel me echt fitter!

Anna Schouten | Consultant bij Turn business Improvement.

Jennifer Ras, Communicatieadviseur

"Ik voel me beter, energieker en meer in balans!"

Kijk, je kunt blijven denken ‘volgende week ga ik sporten’, maar hoe vaak komt het er dan echt van? Ik vond het lastig om toe te geven, maar alleen kreeg ik mijzelf niet in beweging. Wesley is mijn spreekwoordelijke stok achter de deur.

Nu ik een aantal maanden samen met hem train, kan ik zeggen dat hij de investering zeker waard is! Twee keer per week staat hij voor de deur en ga ik met plezier met hem aan de slag. Hij is een creatieve personal trainer, geen sessie is hetzelfde. Hij is ook een fijne coach op het gebied van voeding en leert je de dingen te eten die daadwerkelijk goed voor je lijf zijn. De kilo’s die er in de afgelopen jaren waren bijgekomen, verdwenen redelijk gemakkelijk.

Ik voel me beter, energieker en meer in balans. Als je werk veel van je vraagt – en dat doet het bij veel zelfstandig ondernemers – is een personal trainer zoals Wesley geen overbodige luxe. Hij is het cadeau wat je jezelf al veel eerder had willen geven!

"Ik ben ruim 17 kilo afgevallen door Wesley!"

Jij hebt mij ervan overtuigd dat als je je gewoontes aanpast en er consequent aan vasthoudt, je veel sneller je doelen haalt en deze ook behoudt.

De juiste voedingskeuzes maken en in de juiste hoeveelheden bewegen en een leefstijl aanleren die gewoon bij je past. Allemaal kleine stapjes met een groot resultaat.

Ik kwam bij jou om wat af te vallen en mij weer wat fitter te voelen.

Uiteindelijk heeft het mij veel meer opgeleverd.

 • Ik ben ruim 17 kilo afgevallen
 • Sterker (spierkracht) geworden
 • Gezondere leefstijl aangemeten
 • Mentaal sterker geworden.
 

Wat ik daaraan nog wil toevoegen is dat veel mensen denken bij een personal coach dat hij je elke week afbeult en je daardoor beter wordt, maar juist het persoonlijke contact, de gesprekken en adviezen, je werkelijke interesse in de klant maken hem die personal trainer die je werkelijk nodig hebt.

Mark van Herwijnen | Supermarktmanager Albert Heijn Bun

Veelgestelde Vragen:

 • Wat is Boxercise en wat houdt het in?

  Bij Boxercise, mijn favoriete trainingsmethode, kun je op een verantwoorde, intensieve, en vooral leuke manier werken aan je "boxing skills", gecombineerd met elementen uit de fitness.

  Bij ons ligt de nadruk op veiligheid, plezier en techniek.

  We sparren niet, waardoor je zonder zorgen kunt trainen.

  Of je nu individueel wilt trainen of in een groep, Boxercise biedt de perfecte alternatieve training voor sportverenigingen.

  Deze effectieve lesmethode is oorspronkelijk ontwikkeld in Engeland door Andy Wake, een voormalig olympisch bokscoach.

  Zijn expertise heeft al meer dan 30.000 trainers over de hele wereld opgeleid, en nu kun jij profiteren van zijn kennis en ervaring.

  Ontdek zelf waarom Boxercise een geweldige manier is om aan je fitheid en bokstechnieken te werken, terwijl je plezier hebt tijdens elke training.

  Doe vandaag nog mee met onze geweldige Boxercise-sessies!

 • Is Boxercise geschikt voor beginners of heb ik eerdere ervaring nodig?

  Ja, Boxercise is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

  Onze ervaren trainers passen de training aan op jouw niveau, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt deelnemen, ongeacht je ervaring met boksen.

  "Het oefenen van de gewoontes kost vrijwel geen extra tijd omdat het dingen zijn die je nu ook al doet, alleen dan beter"

 • Wat kan ik verwachten tijdens een typische boxercise trainingssessie?

  Bij Boxercise combineren we boksoefeningen met fysieke drills, wat een verschil is ten opzichte van traditioneel boksen.

  Ook de benamingen van de stoten zijn anders. In het boksen worden ze aangeduid met termen zoals "voorhand direct", "stoothand hoek", "stoothand opstoot" en "voorhand hoek".

  In Boxercise worden de stoten echter genummerd.

  Zo staan de voorhand en stoothand bekend als 1-2, de hoeken als 3- en 4, en zo verder.

  Deze nummering maakt het gemakkelijker om de stoten te onthouden en uit te voeren tijdens de trainingen.

  Zo kun je snel en doeltreffend aan je bokstechnieken werken en tegelijkertijd genieten van een gevarieerde en uitdagende workout.

  Ontdek zelf de unieke en effectieve aanpak van Boxercise en til je fitnessniveau naar een hoger niveau!

 • Zijn de boxercise trainingen geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus?

  Ja, boxercise is geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus. Onze trainers passen de intensiteit en oefeningen aan op basis van jouw individuele behoeften en doelen, zodat iedereen kan profiteren van de training.

 • Hoe vaak moet ik trainen om resultaten te zien boxercise?

  De frequentie van de training hangt af van je persoonlijke doelen en beschikbaarheid.

  Over het algemeen raden we aan om 2-3 keer per week te trainen om goede resultaten te behalen en je vooruitgang te stimuleren.

 • Zijn de boxercise trainers gecertificeerd en ervaren in boksen en fitness?

  Ja, onze boxercise trainers zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in boksen en fitness.

  Ze hebben de expertise om je te begeleiden en te motiveren tijdens je reis naar een gezonder en fitter leven.

"Ontdek de opwindende wereld van Boxercise - train als een kampioen!"

Start met Boxercise en transformeer jezelf!

Boxercise biedt een unieke en effectieve workout die je in topvorm brengt, zowel fysiek als mentaal. 

Met zijn combinatie van hoge intensiteit, full-body training en stressvermindering, is het geen verrassing dat Boxercise steeds populairder wordt onder sportliefhebbers van alle leeftijden en niveaus.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en het geheim van Boxercise te ontdekken? 

Of je nu wilt afvallen, je kracht wilt vergroten of gewoon op zoek bent naar een leuke en effectieve trainingsmethode, Boxercise zal je niet teleurstellen.

Wacht niet langer en stap de wereld van Boxercise binnen voor een gezonder en energieker leven!

Plan een meeting met me in, dan bespreken we:

Ik zie je daar! 

Zin om eens te sparren?

Neem contact met me op!

Telefoon: +316 22 06 98 77        Email: wesley@wesleyboer.nl

Postadres: Walnootgaarde 9
Postcode: 3436 JA  Nieuwegein

© Copyright 2023 | Wesley Boer | Algemene voorwaardenPrivacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden